Снимка: Reuters, архив
fallback

Женският национален отбор по волейбол надигра Русия с 3:0 (25:16, 25:22, 25:22) във втория си мач на Европейските игри в Баку.

Момичетата на селекционера Драган Нешич загубиха първия си мач от Германия с 2:3, но във втората си среща в група В успяха да постигнат убедителна победа срещу силния тим на Русия.

Българките бяха безапелационни в първия гейм и спечелиха с 25:16, а ключов за развитието на мача бе вторият гейм, който България затвори с 25:22 за 33 минути игра.

По подобен начин се разви и третият гейм, който тимът на Нешич спечели отново с 25:22 за 33 минути игра Най-резултатна за успеха бе Христина Русева със 17 точки, а Елица Василева добави 14. За Русия се отличи Дария Исаева с 11 точки.

С този успех България оглави класирането в групата с 4 точки В третия си мач в Баку отборът ни ще играе със Сърбия. Срещата е на 17 юни, сряда, от 12:30 часа наше време.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

istinata

преди 8 години

do 13 fatalen.rusnacite sa nai tituluvani na voleibol.ama nie v grupite se gi biem.puskat ni.a na polufinal ili finall ni praviat marlmalad

9

Анонимен

преди 8 години

Простият руски *** от посолството се изявява като нихилист под тази статия. Бихме ви. Тъпо ви е,а! И заслужено.

8

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА МОМИЧЕТАТА НИ! УСПЕХ СЪС СЪРБИЯ!!! ЧЕТА В РУСКИЯ ФОРУМ"МОЛОДЦЫ БОЛГАРКИ! А НАШИ НА СОЛНЦЕ ПЕРЕГРЕЛИСЬ ЧТО ЛИ?"

fallback