Част от червената общност. Снимка: Булфото
fallback

Представители на "червената" общност поискаха подкрепа от държавата, за да може ЦСКА да продължи участието си в "А" група, стана ясно след 3-часова среща на известни привърженици на "армейците" с бизнесмена и бивш собственик Васил Божков.

Все още няма официално потвърждение от "Нове АД Холдинг", но по думите на присъствали на срещата, Васил Божков се ангажирал с бизнес модел за устойчиво развитие на клуба.

Васил Божков е предложил бизнес модел за устойчиво развитие на ЦСКА и се ангажира на 100 процента с клуба. Това стана ясно след близо тричасовата среща между бизнесмена и представители на "червената" общност в сградата на Нове АД Холдинг.

"Армейците" поискаха помощ от държавата и БФС за реализиране на вариант за участие на ЦСКА в "А" група.

"Днес на срещата присъстваха представители на цялата червена общност, която се обедини около подкрепата си за Васил Божков и предлагания от него бизнес модел за устойчиво развитие", се казва в декларация, която бе прочетена от бившият член на УС и пресаташе на ЦСКА Иван Ченчев.

"Цялата общност разчита на подкрепа от държавата и БФС за реализиране на вариант за участие на ЦСКА в А група. Очакваме един от най-големите социални проекти в България да получи адекватна подкрепа така, както са се ползвали и се ползват и други клубове за успех в спорта", се казва още в съобщението.

До края на деня се очаква официално да бъде обявено завръщането на бизнесмена в ЦСКА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

5555555

преди 8 години

Къде са ви футболистите на по 20 години с по 15 000 лв заплата,къде са ви треньорите с по 20 000 лв заплата,нали много милееха за клуба,па да се бръкнат някой лев,къде са ви *** докарани от майна си Р......на,вилнеещи в студентски град в чалготеките......нека те помагат на клуба.......-социален проект(жалки сте).Наглост се нарича това драги,НАГЛОСТ

38

5555555

преди 8 години

Каква държава какви пет лева бе мили ми ЦСКОВЦИ......Сашката Томов къде е,той нали ви управа,спасява или там както си го наричате....аз не знам да има по големи баламурници от привържениците на ЦСКА(или на който и да е български клуб)....Къде са му на Сашката инвеститорите,къде са му на Сашката продадените акции на клуба?Аз наистина не знам колко ограничен и заблуден трябва да е човек да вярва на тия глупости....Каква държава търсите бе хора?До кога за* на някой ще плащаме всички бе?

37

petar stojn4ev

преди 8 години

до номер 38 относно историята на цска разбирам ,че поне сте трето поколение цесекар и защитавате самоотвержено вашият отбор за ,което ви адмирирам но ,както е казал един велик мислител когато говорят фактите и боговете мълчат

fallback