Снимка: БТА

Локомотив (София) победи с категоричното 4:1 като гост състава на Берое в последен мач от 24-ия кръг в "А" група. Двубоят започна отлично за столичани, който откриха резултата едва след 32 секунди игра.

Ламжед Шехуди се възползва от грешка в защитата на "зелените" и подаване на Том и от близка дистанция не остави шансове за Благой Макенджиев.

В деветата минута нова грешка на Берое позволи на Том да напредне в наказателното поле, но ударът му беше спасен от Макенджиев.

Домакините от Стара Загора се опитаха да достигнат до изравняване, но националът Божидар митрев спаси удар на Георги Андонов, а един път и гредата помогна на "червено-черните" след на Иво Иванов.
В последните секунди на първата част влезлият като резерва Йордан Тодоров покачи аванса на Локомотив на два гола.

Том проби отдясно, центрира към Емил Гъргоров, който стреля, топката се отби в напречната греда и Тодоров при добавката преодоля Макенджиев.

В 51-ата минута Тодоров върна топката към дузпата за Гъргоров, който отблизо не сбърка за 3:0.
Само минута по-късно Владислав Романов открадна топката от защитата на домакините и реализира четвъртия гол във вратата на Берое.

В 54-ата минута Селим Керкар с удар от границата на наказателното поле вкара почетно попадение за домакините.
След тази победа Локомотив е на трето място в "А" група с актив от 43 точки. Берое е на петата позиция с четири точки по-малко.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase