Снимка БТА
fallback

България извъртя равенство 2:2 с Италия в европейска квалификация на стадион "Васил Левски" и пропусна да запише велика победа по пътя си към финалите на Евро 2016.

Гостите поведоха с автогол на Йордан Минев. "Лъвовете" стигнаха до пълен обрат след попадения на Ивелин Попов и Илиян Мицански. Равенството за Италия донесе резервата Едер в края на мача.

Така националите ни продължиха с успешната си серия срещу "адзурите" на родна земя и вече имат две победи и четири равенства от шест срещи.

България взе престижна точка, но остава на четвърто място в Група "Н". Лидер е Хърватия с 13 точки, следват Италия 11 т., Норвегия 9 т. и "лъвовете", които са с пет точки.

Като цяло "трикольорите" изиграха страхотно първо полувреме, когато демонстрираха здрава битка, раздадоха се до последно, възползваха се отлично от шансовете си и в крайна сметка направиха пълен обрат.

След почивката обаче момчетата на Ивайло Петев дадоха инициативата на гостите и в края на срещата бяха наказани. Трябва да се отбележи, че на трибуните имаше срамните 5000 зрители в официалния дебют на Ивайло Петев.

 Как премина срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

166

Анонимен

преди 9 години

италианците пуснаха свежи и добри резерви,единият от които вкара гол...а нашият треньор закъсня със смените,въпреки че силите на титулярите свършваха....на всичкото отгоре пусна смешния Божинов.....а за манекена на вратата не ми се говори...

165

Аврамов

преди 9 години

Отличен мач на момчетата и трябва да се радваме на това, което имаме, предвид състоянието на цялата държава, а не да плюем злостно и да псуваме.Убеден съм, че този отбор има страхотно бъдеще и тепърва ще ни радва.

164

Анонимен

преди 9 години

България и фудбол никой не вярва

fallback