166

Анонимен

преди 9 години

италианците пуснаха свежи и добри резерви,единият от които вкара гол...а нашият треньор закъсня със смените,въпреки че силите на титулярите свършваха....на всичкото отгоре пусна смешния Божинов.....а за манекена на вратата не ми се говори...

165

Аврамов

преди 9 години

Отличен мач на момчетата и трябва да се радваме на това, което имаме, предвид състоянието на цялата държава, а не да плюем злостно и да псуваме.Убеден съм, че този отбор има страхотно бъдеще и тепърва ще ни радва.

164

Анонимен

преди 9 години

България и фудбол никой не вярва

163

Анонимен

преди 9 години

Проблема не е Минев а татиното овчарче. Проблема е че начело на БГ футбола стоят мафиоти като Михайлов старши. Докато тоя е начело на БФС футбол в България няма да има. Как може да предпочетат за вратар татиното пред Владо Стоянов, който стана футболист на годината?!?!?!Това е нечувана наглост и унижение за целия отбор.

162

Анонимен

преди 9 години

с това вратарче сме за задния двор на ФИФА-та и УЕФА-та.

161

Папата

преди 9 години

5000 е присъдта срещу Перуката като цяло, както и цените от 30-50 лева...

160

Анонимен

преди 9 години

До до автора-----------------------Винаги съм се чудел завистта и злобата на футболните фенове. Дори се отказва да се признае дадено постижение ... това не го разбирам

159

до автора

преди 9 години

Трябва да се отбележи, че на трибуните имаше срамните 5000 зрители в официалния дебют на Ивайло Петев....не евярно,че е срамно.Това е оценката на хората за футбола в БГ. И това че сме направили един почти приличен резултат...нищо не говори..предстоят и други мачове...уви.

158

Анонимен

преди 9 години

***.... преструваше се , за да изгони треньора..

157

Анонимен

преди 9 години

Не може да сме доволни от равенство срещу Италия. Всичко освен победата трябва да го разглеждаме като провал.

156

Анонимен

преди 9 години

тия двамата баджанаци кво направиха.единия-вратарчето не можеше да хване една топка ,пък другия -нападателя дали докосна топката като влезе в игра.айде стига с тия баджанащини в футбола ни

155

Анонимен

преди 9 години

Евалла на хърватите! Четири милиона народ,ама каква константна сила са във футбола.

154

Анонимен

преди 9 години

Не разбрах единствено защо влезе онуй *но Божинов-не се запомни с нищо,кръгла нула.

153

vesko02

преди 9 години

Всички трябва да изревем "Царят е гол"

152

Parcuc

преди 9 години

Фундаментална грешка на Петев още в началото на престоя си начело на националния отбор. Вместо сега да е герой, всички го плюят. Заради шуробаджанащината отново пихме от една студена вода, вместо да вдигнем гордо глава. Както е навсякъде в държавата, едно и също...професионалистите са на резервните скамейки, позьорите са на челните места :)

151

Виж им сайта, па им

преди 9 години

крои шапка. Викам си аз, я да видя кой е, аджеба, тренер на националните вратари, че така убаво ги е натренирал, зер ще ми потрябва, кога си направя некое отборче. Та отивам на сайта на БФС-то - ни вратарски тренер брато, ни тренер изобщо, мани това, ами и понятието национален отбор нема ...А, пише за некои си Борислав Бисеров Михайлов .

150

ЯСНЕВ

преди 9 години

КАКВАТО НИ Е КОЛОНИЯТА,ТАКЪВ Е И ФУТБОЛА,ИМА ЖЕЛАНИЕ ОТ НЯКОИ,КАТО СТАРИТЕ ВРЕМЕНА,НО В ЕДНО ЯДЕНЕ МУ ТРЯБВА МАЛКО,ПИПЕР,ЗА ДА СЕ РАЗВАЛИ,ТАКА И С НАЦ.ОТБОР.БЯХА НАВИТИ,НО НЯКОИ КАДРОВИ ВЪПРОСИ,ЗА КОИТО СТАНА ВЪПРОС,НЕ ТЪРПЯТ ОТЛАГАНЕ.ЩЕ ИМАМЕ СПОРТ ОБЩО,КАТО СТАНЕМ ДЪРЖАВА,А НЕ КОЛОНИЯ НА КОЛОНИЗАТОРИТЕ,НАШИ И ВЪНШНИ.

149

Анонимен

преди 9 години

Ама разбира се.Националният отбор не е задължителен и там трябва да играят най подготвените,не е срамно да кажеш тренер сори ама не се чувствам на ниво,извикай някой друг,така ще избегнат излагацията и омразата,аз по мразени футболисти от тези не знам да има.Какво е това натягане за национала след като не можеш да минеш центъра ,а оня с корема не пипна топка,Михайлов пък така се мята ще се самонарани.Това не е отбор а циркова трупа от пиянки,аз не видях нищо футболно,цял мач играха като чистач

148

sdfg

преди 9 години

Михайлов, Гаджев и Божинката май вече трябва да отказват повиквателните.

147

Спонги

преди 9 години

Ако не пазеше малката Перука, Италия нямаше да поведе и още по-малко щяха да изравнят. Мишка е стриптизьора.