Адам Джонсън (№11) си има неприятности с полицията. Снимка: Reuters
fallback

Бившият футболист на Манчестър Сити и настояща звезда на Съндърланд Адам Джонсън бе закопчан от полицаите на Острова заради секс с 15-годишно момиче.

Информацията е разпространена във всички медии на Острова. По-рано през деня нямаше яснота около името на въпросния играч, но преди броени часове стана ясно и неговото име.

Униформени с три полицейски коли са щурмували имението на фланговия играч и той моментално е бил откаран в най-близкия полицейски участък.

Има обаче неточности около възрастта на девойката, като някои издания на Острова твърдят, че момичето е на 14 години, докато други са на мнение, че то е на 15 години.

Джонсън е имал връзка с малолетната девойка. Тепърва предстои да се види каква присъда ще отнесе английския национал.

Крилото има до този момент в своята кариера 12 мача с фланелката на националния отбор на Англия, в които е отбелязал 2 гола.

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 9 години

По закон над 14 вече не са малолетни и добровлния секс с тях не е престъпление. А и много започват полов живот още на 13-14 по своя воля. Така че ако няма насилие не виждам нищо нередно. А и мога да се обзаложа, че тя е била п-настоятелната от двамата. Или поне е била склонна, без да я увещават много много. А и физически момиче на 14 е готова за секс, дори и майка.

13

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТе у нас малолетни раждат, но и бащите на децата им и те са малолетни! Малолетните не носят наказателна отговорност. Вместо тях я носят родителите им ако са извършили престъпление и то тази отговорност е финансова.и по този повод припомням вицаучителка към *** първолак:- Вчера баща ти защо не се яви на родителската среща в 20.30?детето:- Не можа да дойде, защото дядо му е забранил да излиза след 20ч.

12

какаванин

преди 9 години

15 годишна тя е скърцала

fallback