14

Анонимен

преди 9 години

По закон над 14 вече не са малолетни и добровлния секс с тях не е престъпление. А и много започват полов живот още на 13-14 по своя воля. Така че ако няма насилие не виждам нищо нередно. А и мога да се обзаложа, че тя е била п-настоятелната от двамата. Или поне е била склонна, без да я увещават много много. А и физически момиче на 14 е готова за секс, дори и майка.

13

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТе у нас малолетни раждат, но и бащите на децата им и те са малолетни! Малолетните не носят наказателна отговорност. Вместо тях я носят родителите им ако са извършили престъпление и то тази отговорност е финансова.и по този повод припомням вицаучителка към *** първолак:- Вчера баща ти защо не се яви на родителската среща в 20.30?детето:- Не можа да дойде, защото дядо му е забранил да излиза след 20ч.

12

какаванин

преди 9 години

15 годишна тя е скърцала

11

Dd

преди 9 години

Ората имат закони а ние имаме ***.

10

Анонимен

преди 9 години

В България този закон валиден ли е? България в Евро съюза ли е и защо у нас може да раждат малолетни без никакви последствия а в европа само за секс с малолетна има съд и наказание?

9

волгоградския

преди 9 години

Аз я знам тая това е *** Дашната

8

uuu

преди 9 години

Потресаващо! Лекарка едва непогуби живота на ЖанаБергендорф заради 350 лева!?!

7

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Преди време, докато "ритках" , а после "метках" топка по вратата и коша, в ЦСКА.Съм забелязал, че разни гърли, се навъртат, около трениращите, треньорите, ръководствата(там вече има и по-дърти).На лагерите в провинцията, око подават и местните подрастващи селянки.А за Белмекен, съм чувал ,че дори и гейчета се подвизавали!...Така, че нищо ново.

6

Монархист

преди 9 години

Много от моите съученички ги пръснаха още края на осми клас, така че не виждам защо е цялата тая суматоха и чудесии. Искала - дала, дали му - взел. Не виждам кой знае какъв проблем.

5

DE

преди 9 години

Разбира се, че е за затвора тоя ти ми хубостник. Децата трябва да се пазят от такива изверги, ако много ги сърби...имат връстници на тяхната възраст. Дърт пръч с много пари да се цели в 18 годишните, които по закон се смятат възрастни.

4

7 и 1/2 инча

преди 9 години

От 15-16 са готини, докъм 23-24г. После лелки.

3

Анонимен

преди 9 години

Доста малолетни и непълнолетни БГ се чук*т с големи...ако трябваше да влизам всички по затворите....нямаше да останат мъже навън......... !

2

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

"Голем праз!"Една немалка част започват да "въртят трътка", и "да се отъркват в спортягите". Още на 12-13!...

1

Анонимен

преди 9 години

Ние всички много му завиждаме!