Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Най-добрият български тенисист Григор Димитров претърпя неуспех в Акапулко. Квалификантът Райън Харисън спря победния му ход и хасковлията отпадна от втория кръг на турнира по тенис.

Oще по темата
Американецът победи българина с 5:7, 6:4, 0:6. Срещата между двамата продължи 1 час и 50 минути.

Първият сет бе спечелен от Харисън със 7:5. Гришо игра разконцентрирано и с доста грешки. Димитров се стегна във втората част и при 5:4 показа хладнокръвие, взе гейма на нула и изравни резултата.

Харисън обаче дръпна с 2:0 в третия сет. Това стана след две грешки на българина. Димитров отпадна физически и това стимулира съперника му. Григор не успя да взе гейм и по този начин Харисън спечели сета със 6:0, а с това и мача с 2:1.

Това е първа загуба за Григор Димитров за трите им мача до момента. В следващия кръг Харисън ще играе срещу поставения под номер 6 в основната схема хърватин Иво Карлович.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

за 23

преди 9 години

Някой дали още се чуди когато в нормалните държави кажат "българин" всеки се обръща и го приема за човек втора категория, пък май и трета.Като турци и *** се представят за българи, така ще е! Българчетата по Европа ги питат: Ама много сте бели, как така сте от България?! Та когато "аз съм турски ром" с български паспорт те представя, какво да направиш?

32

Shark

преди 9 години

До 31. Верно ли?! Ходиш да залагаш, букмейкърите такива като теб със свещ ги търсят..... Ама какво ли се занимавам с хейтъри, айде хубав ви ден, не си правете труда да ми отговаряте, няма да го видя. Само едно искам да ви питам вас, имате ли дупе да направите това което прави Гришо, а!!! Или можете да стоите на клвиатурите по цял ден и да пишете негативизми по адрес на всеки и всичко!!!!!

31

Анонимен

преди 9 години

Браво Гришо! Не се коси! И ти като Пулевия гледай напред. Ще има и други загуби от незнайни противници.

fallback