Снимка: архив Булфото
fallback

Босът на Левски Тодор Батков даде началото на дарителската кампания "Левски е твой". Мустакатият адвокат се раздели за начало със 100 акции, които предостави на сина на Георги Аспарухов - Андрей. Батков заяви, че се надява акционерите в клуба да се увеличат до 10 хиляди.

"Мой колега ме предупреди, че при 10 хиляди акционери клубът ще стане публично дружество. Казах му - Какво по-хубаво. Ще правим събрания на стадиона", сподели Батков.

"Това е мечтата ми - да привлечем всички тези хора в кампанията. Левски е дълбоко залегнал в съзнанието ми и от 2-3 дни се будя нощем и се чудя как ще реагират сродните ни души", призна шефът на сините. "За тези 15 години Левски стана онова, което за мен ангажира най-много време, най-много нерви, най-много емоции. И се надявам да споделя това с възможно най-много хора", допълни Батков.

"Питахте ме дали има крупни бизнесмени, които да искат акции? Вече се появиха и такива. Не става въпрос за мажоритарния пакет от акции, но ги има и крупните бизнесмени", добави още той.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 9 години

Муспи, в подуянското първенство потят се най-добрите. Махни качулката от очите си.

13

муспи

преди 9 години

ЦЕКА може да си заминава за турция, там ще играе в зонова анадолска лига. А Левски даже и да се възтановят вилаетите ще си бъде все българския отбор Левски. А за дьометата дето непрекъснато хленчат по форумите че се петняло името на Апостола, нямам какво да кажа освен - кафа сефтим, сиктир боку.

12

Анонимен

преди 9 години

До ЦиганинПодуяне затъва. Левски-Васил Иванов Кунчев е велик българин.

fallback