Снимка: БТА
fallback

Лудогорец загуби с 0:4 от Базел под дъжда на стадион "Санкт Якоб Парк" и записа третото си поражение в групите на Шампионската лига.

Така разградчани остават с три точки в Група "В" на турнира, където са още отборите на Реал Мадрид и Ливърпул. Головете в мача забиха Бреел Емболо, Дерлис Гонсалес, Шкелзен Гаши и Марек Сухи.

Разградчани изиграха може би най-слабата си продукция в Европа и логично бяха разгромени. В действията на българите нямаше и помен от показаното срещу същия съперник преди две седмици в София.

От своя страна домакините предложиха модерен футбол, с много движение и разнообразни атаки и заслужено си взеха победата и трите точки.

В другия мач от групата Реал Мадрид победи с 1:0 Ливърпул и се класира за следващата фаза на турнира.

Подробности за мача вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

sex-kupon com

преди 9 години

21+

65

с

преди 9 години

Е, най-накрая лъч светлинка за черните дребни и злобни душици на шепата пуберхейтъри. Мазни пъпчовци, набихте ли си по една злобарка от задоволство снощи? Догодина на дербита ви с Марек и Хасково пак да се радвате, докато Лудогорец гостува я на Реал, я на Челси или Байерн. Сини и червени кавали, помнете снощния мач и всяка година по това време си пъхайте по една анална свещичка!Успех на Лудогорец в оставащите срещи! Единствения отбор в България, който може да има претенция за качество.

64

Анонимен

преди 9 години

Хей,спрете се малко. Та това е отбор на 4 год. Нима очаквате веднага да стане Европейски шампион? Все едно да очаквате децата ви в края на 1ви клас да са кандидат президенти или защитили докторат

fallback