Снимка: Reuters, архив
fallback

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова коментира второто си поражение на Турнира на шампионките на УТА в София от Андреа Петкович (Германия).

Oще по темата



"Не особено приятна загуба, но ще го преживея. Андреа игра страхотно. Показа много високо ниво. Аз имах своите шансове в първия сет, който беше много дълъг и изтощителен".

"Мисля, че продължи около час и половина, а аз лично не си спомням някога да съм играла толкова дълъг сет. И двете се борихме страшно много в него, но за съжаление моите сили не достигнаха. При 3:4 гейма в първата част Пиронкова поиска намесата на физиотерапевта заради проблем с левия крак".

"Имах проблем с лявото ходило заради няколко пришки и мазоли, но това не беше причината за загубата. Ако бях спечелила първия сет, със сигурност нещата можеха да се обърнат в моя полза".

"Най-малкото в психологически аспект. Дори след загубата на първата част, не се бях отказала. Тя обаче беше като стена. Не даваше леки точки. Трудно се играе срещу такъв съперник", каза Пиронкова.

Пловдивчанката ще срещне в последния си мач от групата испанката Карла Суарес Наваро.

"В последния мач от групата ще играя срещу Суарес Наваро. Имам няколко мача срещу нея и все още не съм я побеждавала".

"Тя също е в невероятна форма. Надявам се да се представя добре и ако успея да победя, ще бъда много щастлива. Силно искам да взема една победа тук през тази година", заяви Пиронкова.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Спорт" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 9 години

Ако и в секса си така пфу...

19

цеко сифоня

преди 9 години

Цвитанке ***,ади напъни са и вземи пуне ина пубеда,***........излаааш са,значи!!!!!:-))))))

18

не знам но

преди 9 години

Цвети мисли постоянно за секс ,това е причината за да постига такива резултати, но какво да се прави това и е заложено генно и по природа.И все пак тя си има своите победи и падения.

fallback