fallback


Общо гласували: 362
Моци и съотборниците му ще спрат и Роналдо
72%
Роналдо не може да бъде спрян от Лудогорец
28%

След 8 години най-силният и комерсиален футболен турнир в света – Шампионската лига, се завръща в България.

Тази вечер от 21.45 часа българският шампион Лудогорец приема първенеца на Европа Реал Мадрид в първия си домакински мач от Шампионската лига. Всъщност родните фенове трудно можеха да мечтаят за по-бляскав съперник от изпълнения със скъпоструващи звезди отбор на „белите“ от Мадрид.

За щастие на родните любители на футбола, Реал пристигна в София с всичките си топ  футболисти -  Кристиано Роналдо, Гарет Бейл, Тони Кроос, Хамес и Карим Бензема. От първия отбор не пристигнаха единствено контузените Хесе, Кедира и Коентрао.

Големият въпрос тази вечер е има ли сили Лудогорец да се противопостави успешно на тима на Карло Анчелоти пред пълния национален стадион „Васил Левски“. В Европа по традиция българският шампион прави силни и успешни мачове, като в първия мач от груповата фаза загуби от Ливърпул на „Анфилд“ след драматична дузпа в самия край на мача.

Тази вечер Моци и компания обаче ще имат още по-трудна задача да спират атомното нападение на „Кралския клуб“, водено от носителя на Златната топка Кристиано Роналдо.

Броени часове преди началото на футболното шоу Dnes.bg ви пита кой ще излезе победител от сблъсъка между Моци и Роналдо, а каква е прогнозата на колегите от Gol.bg за крайния изход от мача може да видите тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 9 години

Bravo, za sega, dai Boje!!!!!!!

49

фен

преди 9 години

приятели-кажете по коя тв ще дават мача

48

Who Cares

преди 9 години

До ПатранкаAz ne go obizhdam, no ti otkyde znaesh kolko pari imam?

fallback