Снимка: Булфото
fallback

Младият полузащитник на Реал Мадрид Иско обяви на пресконференцията преди утрешния мач срещу Лудогорец, че е чувал за Козмин Моци, и това е единственият футболист на разградчани, за когото знае.

И до неговите уши е стигнала героичността на румънеца, който се изявяваше като вратар при дузпите срещу Стяуа и класира отбора си за групите.

Талантливият футболист също така признава, че феновете са големият коз за домакините.

„Чувствам се добре. След като треньорът ми гласува доверие. В последно време треньорът настоява да играя повече в защита. Опитвам се да помагам много повече в дефанзивен план на отбора“, сподели Иско.

„Двамата с Ияраменди знаем много добре какво означава Реал Мадрид. Стараем се да показваме най-доброто, на което сме способни. Надявам се в близко бъдеще да се наложим в първия отбор“, добави халфът.

„Ние се опитваме да показваме нивото, което се иска от нас. Това е нов сезон. Имам нова мотивация. Имам качествата и желанието да постигна това заради, което съм в Реал. Треньорът решава кога да ми гласува доверие“.

„Като футболист никога не изпитвам страх от съперника. Предстои ни тежък мач. Ние се надявам да продължим това ниво, което показваме в последните мачове. Ние трябва да играем като отбор“, посочи футболистът.

„Познавам Козмин Моци, който не знам колко дузпи е спасил, за да класира отбора си за групите. Знам за Лудогорец и знам как се представиха срещу Ливърпул.“

„Ние с Хамес може да играем заедно и може да направим добри неща на терена“, допълни той.

„Най-силният фактор, който може да повлияе утре на мача, е публиката и подкрепата, която ще получи Лудогорец от трибуните. Надявам се все повече да играя. Опитвам се да се възползвам от всяка една възможност“, каза още Иско.

Oще футболни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 9 години

Прогноза за мача: Моци няма да даде на Роналдо да диша, а и ще спаси 2 дузпи; Дяков ще скъса Бейл по крилото и топка няма да стигне до него; Краен резултат 5:1 за Лудокрилец; И шесте гола ще бъдат вкарани от лудокрилци, защото Реал нямат толко качествен играч, който да преодолее лудокрилската защита; В Мадрид лудокрилци ще бият с 1:0 и Реал ще отпадне, Моци пак ще спаси дузпа, а Владо Стоянов ще вкара от дузпа със задна ножица....Прочети още на: dnes.bg/sport/2014/09/30/ludogorec-ne-e-skromen-otbor-ubeden-e-ancheloti.240539

8

Анонимен

преди 9 години

Абе какво толкова сте се гипсирали.. Във футбола всичко е възможно! Важното е да стане добър мач, а резултатът... каквото сабя покаже!

7

Анонимен

преди 9 години

До БългаринНе си българиен. Спамиш.Лудогорец е добър отбор, и ако играят както срещу Л-пул, дори да загубят няма да им се сърди никой. Само един отбор от България петни името на страната, и това е обор от село до София.

fallback