Снимка: Reuters
fallback

Феноменалният "Лудогорец" изпълни сърцата на футболните фенове като докара "Реал Мадрид" в България. Само два дни след като стана ясно, че европейският шампион идва у нас на 1 октомври, хотелите в София вече са препълнени, пише във водещия си материал днес вестник "Стандарт".

"Специално за датите от 30 септември до 2 октомври всички стаи са заети. Ако искате легло, трябва да го платите веднага", коментират хотелиери. В сайтовете за резервации има предупреждения в червено, че остават едно или две свободни места в хотела, според проверка на вестника.

Румънци и сърби пък дори предлагат бонуси на туроператори, ако им намерят свободни стаи в София. Освен тях в столицата се очаква да пристигнат и хиляди запалянковци от страната.

Според вестника търговците на дребно пък запълнили графика на фирмите за изработка на сувенири с лика на героя на "Лудогорец" Козмин Моци.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Solar-Power

преди 9 години

До АнонименВ Лудогорец има 2 пъти повече българи от ЦСКА.Така, че тихо само Локо ГО (100% българи).

23

до 17

преди 9 години

Прав си, в София мъже с топки не виреят ама ху..те им са големи и като ти го отперат ще ти увиснат топките до коленете! А в Делиормана да им малки пиш..те, щото им ги изрязват още в детска възраст!!!

22

jk

преди 9 години

Според booking има 250 места за настаняване за тези дати от общо 280 по принцип....

fallback