Икер Касияс Снимка: БТА
fallback

Диего Армандо Марадона е разплаквал много вратари и би трябвало да знае кой е добър и кой не. Легендата на Аржентина критикува остро вратаря на Испания Икер Касияс след поражението на световния шампион с 1:5 срещу Холандия. Според Марадона вратаря на Реал Мадрид е виновник за тежката загуба на Ла Фурия.

Касияс имаше труден сезон и бе резерва в клуба си, но пък игра титуляр в Шампионската лига. Още преди повече от година той изгуби титулярното си място за сметка на Диего Лопес.

"Касияс не е вратар. Моуриньо имаше право, като го остави резерва. Помня как Моуриньо каза, че Касияс не е неговият вратар и защото каза това, трябваше да напусне Реал Мадрид. Видя се, че моят приятел Моу има право", обяви Марадона пред венецуелска телевизия.

"Холандия можеше да спечели и с 8:1. Лалетата изпуснаха няколко сигурни гола от чисти позиции в наказателното поле. Холандците изиграха отличен мач, а Испания не е свикнала да понася толкова много удари", допълни Марадона.

Всички новини от Световното в Бразилия четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

муньо

преди 9 години

Тоя трябва спешно да сменя дилъра,че го пържат жестоко с матр'иала.

5

Анонимен

преди 9 години

Касияс не е вратар!NO VIE GOSPODIN MARADONA SAS SIGURNOST STE EDIN DEGRADIRAL NARKOMAN!!!!!!!

4

Анонимен

преди 9 години

"Моуриньо имаше право, като го остави резерва"Ми като "Специалния" заради детински сръдни го остави да търка пейката близо година, преди да се разкара, нормално е да загуби форма човека... Лошото е, че останалите в отбора на Испания също нещо не са във форма... Но от друга страна нормално, повечето от тях са от Барселона - а там не беше особено силна година. Да не кажа ужасяваща.

fallback