Според Раул испанците ще имат проблеми в нападение. Снимка: Reuters
fallback

Бившият испански национал Раул Гонсалес е на мнение, че нападението на "Ла Фурия" е най-слабото звено на отбора.

Висенте дел Боске взе трима чисти нападатели в Бразилия, но Диего Коста е без опит и в продължение на 2 месеца бе преследван от контузии, а Фернандо Торес и Давид Вия не бяха убедителни през сезона за своите клубове.

Това кара легендата на Реал да смята, че селекционерът ще бъде принуден да мине във формация без чист нападател и да заложи отново на Сеск Фабрегас като фалшива деветка.

"Давид Вия и Фернандо Торес определено не бяха вдъхновение за своите клубове, затова смятам, че Дел Боске може би ще заложи скоро отново на 4-6-0. Ако това дава резултат и тимът бележи голове, всичко ще бъде наред. Ако обаче не проработи, тогава треньорът няма да бъде пожален, но в крайна сметка това е част от футбола“, заяви Раул, който въпреки това счита, че иберийците са сред фаворитите.

"Да защитиш световната купа е много по-трудно от това да я спечелиш за първи път. В отсъствието на Пуйол отбраната е по-слаба, но въпреки това Испания е сред фаворитите в турнира.

Бразилците ще бъдат уверени, тъй като играят у дома, а имат и Луиш Фелипе Сколари, който е доказал, че може да постига успехи. Този път силата им е в защита, но ще видим как ще се справят“ каза още Раул, който пропусна последните успехи на Ла Фурия, след като Луис Арагонес спря да го използва още през 2006-а година.

Още новини преди старта на световното първенство в Бразилия четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

chach

преди 9 години

na osminafinalite brazilia-españa

fallback