Снимка: архив Булфото
fallback

Силният човек в ЦСКА Александър Томов направи любопитен коментар за себе си, като заяви, че спокойно може да бъде наричан "Спасителят на ЦСКА".

Както е известно, Лупи взе властта на стадион "Българска армия" преди година, когато червените се бяха запътили към аматьопите и успя да стабилизира клуба.

ЦСКА не само оцеля за тази една година, но дори успя да завърши на второ място в класирането, да се сдобие с виза за евротурнирите и да запише четири поредни шампионатни победи над Левски.

"Мисля, че спокойно може да бъда наричан Спасителят на ЦСКА. И не само аз, а и Александър Тодоров, Стойчо Младенов, Валентин Илиев, Мартин Петров, Емил Гъргоров, Апостол Попов и всички, които помогнаха на клуба в този труден момент".

"ЦСКА и Левски ще тръгнат напред. Това трябва да се случи, защото тогава и националният отбор ще върви нагоре. Тези два клуба имат 70-80% от феновете в България", заяви Томов пред TV7.

В същото време се разбра, че бразилски ляв бек ще изкара пробен период в ЦСКА. Южноамериканецът вече се присъедини към отбора, който се подготвя в Боровец.

Още спортни новини четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 10 години

Добре, че Батков е по-малък мошеник от Томов, сега и Газпром ще му спре кранчето.А освен това дори и с Томов ЦСКА четири пъти подред разби Левски, това е достатъчно за момента.Няма купа, няма титла, само синя тишина!

6

Нели

преди 10 години

Томов е един от най-големите мошеници, но тъпите чорбари си го заслужават, много им приляга.

5

Анонимен

преди 10 години

С тези нови леви бекове ... десни не останаха. После се чудим защо се въртят като пумпали и не знаят къде е вратата. Пази се земьо, шоп те гази.

fallback