Андреа Аниели. Снимка: Reuters

Отношенията между Антонио Конте и Ювентус все повече започват да приличат на класически сапунен сериал. След спечелването на третото поредно скудето треньорът заяви, че с този отбор не може да постигне нищо повече и е напълно невъзможно да се бори за краен успех в Шампионската лига.

Отговорът на ръководството не закъсня. Първо изпълнителният директор Бепе Марота обяви, че клубът не може да си позволи скъпи трансфери, а днес президентът на "Старата госпожа" Андреа Аниели заяви, че никой в клуба не е незаменим.

"Никой в Ювентус не е незаменим, като се започне от самия мен", отсече босът. "Всички са важни, но никой не е незаменим. Този житейски принцип важи и за футбола. Ювентус е клуб със 115-годишна история, през която са постигнати множество успехи. Тази история тежи повече от когото и да било."

Аниели призна, че съжалява за отпадането от Бенфика на полуфинала в Лига Европа, но добави, че истинският провал на Юве е бил в Шампионската лига.

"Голямото съжаление през изминалия сезон беше отпадането още в групите на ШЛ", заяви президентът на бианконерите. "При това имахме преодолими съперници."

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase