Снимка: Reuters
fallback

Димитър Бербатов преподписа договора си с Монако и ще остане в клуба и през следващия сезон. Новината бе официално потвърдена на сайта на "монегаските".

Българският нападател дойде в княжеството през зимата  със свободен трансфер от Фулъм и първоначално подписа договор само до края на сезона.

Идеята бе той да замени контузената звезда на тима Радамел Фалкао до неговото възстановяване. Бербатов обаче се представи шеметно и бързо стана любимец на феновете. Така от клуба решиха да го задържат и през следващия сезон.

"Монако с радост съобщава, че клубът се договори за едногодишно продължаване на договора на Димитър Бербатов. Бербатов вече е обвързан с клуба до юни 2015 година".

"С Монако Димитър показа всичкия си талант. Той е страхотен играч и сме много горди да го имаме и през следващия сезон", коментира вицепрезидентът на клуба Вадим Василйев.

"Тук се чувствам у дома. Ще бъде интересен сезон", коментира Бербатов, който догодина ще ни радва с изявите си и в Шампионската Лига.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

До 17

преди 10 години

Еми, България е на нивото на тези страни в момента. Точно страни от този ранг ни препънаха по пътя ни към големите футболни първенства.

14

Анонимен

преди 10 години

И срещу кого му са повечето голове-Малта,Люксенбург,Лихтенщайн,Сан Марино,Андора.Къде като българи по напред са Жеков,Гунди,Котков,Костадинов,Сираков,Стоичков,Балъков и т.н.От,ЦСКА,съм!

13

Анонимен

преди 10 години

Най-великият български футболист!

fallback