Григор Димитров отстъпи пред Давид Ферер. Снимка: Reuters
fallback

Григор Димитров отпадна в 1/8-финалите на силния турнир от сериите "АТП 1000" в Монте Карло, след като бе победен от испанеца Давид Ферер.

Световният номер 6 стигна до успеха с 6:4, 6:2 и в следващия кръг ще се изправи срещу своя сънародник Рафаел Надал, който победи без проблеми Андреас Сепи с 6:1, 6:3.

Това бе пети мач между двамата и четвърта победа за Ферер. С този успех той си го върна на Гришо за загубата на финала в Стокхолм преди година, когато нашето момче надделя над Ферер и така спечели първата АТП титла в кариерата си.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Наско

преди 10 години

Не е фатално да изгубиш мач от шестия в световната ранг листа! Важното е чу Гришо се развива в правилна посока и няма да е далеч времето когато ще е 1

17

Анонимен

преди 10 години

19Само *** може да е фен.Едни на тениса, други на Бойко-селския а трети на Мохамед.А какво е заработил Лайнишо ме бОли ***.Гледай какво е похарчил за треньори, подготовка и куп рекетьори наоколо.Накрая ще му останат пари за семки.И това при положение че данъчните още не са го подгонили.И последно. тИ колко заработи през 2014?????тИ неудачнико , който освен фен(доказан ***) друго не можеш да бъдеш в този живот.

16

Анонимен

преди 10 години

Следвайте Сатаната. Само той знае правият път. Българската антинация трябва да следва стъпките му.

fallback