Снимка: Булфото
fallback

Лудогорец - Валенсия, първа среща от 1/8-финалите на Лига Европа, Национален стадион "Васил Левски", 20:00 часа.

Групата за мача:

Вратари: Стоянов, Чворович

Защитници: Кайсара, Мантула, Терзиев, Минев, Шоко, Барт

Полузащитници: Дяков, Марселиньо, Александров, Мисиджан, Ешпиньо, Луму, Абало

Нападатели: Безяк, Кишада, Платини

Контузени: Няма

Наказани: Христо Златински и Козмин Моци

Вероятен състав: Стоянов; Кайсара, Мантула, Барт, Минев; Ешпиньо, Дяков; Александров, Марселиньо, Мисиджан; Безяк

Прогноза: Труден за прогнозиране мач, независимо че Лудогорец е в страхотна форма и записа впечатляващи победа в досегашното си представяне в Лига Европа. "Орлите" имат осем мача в турнира, като са регистрирали шест победи и две равенства.

Сега обаче срещу Лудогорец застава Валенсия. Испанците определено са европейски гранд, но в момента не се намират в най-добрата си форма и са на незавидна за тях позиция в родното си първенство.

Испанците пристигнаха в София с най-добрите си футболисти и демонстрираха сериозно самочувствие, като дори отказаха да проведат официалната си тренировка на стадион "Васил Левски", който тази вечер ще се пръска по шевовете си.

Гостите въобще не са за подценяване и не трябва да смятаме, че Лудогорец лесно ще победи и ще отстрани "прилепите". Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев няма да може да разчита на двама от основните си футболисти - Христо Златински и Козмин Моци, които са наказани. На тяхно място обаче ще играят Светльо Дяков и Александър Барт.

До момента българите са отбелязвали гол във всяко от домакинствата си в евротурнирите. Испанците са фаворити в мача според повечето водещи световни букмейкъри, които им предричат победата, но защо пък разградчани да не повторят това, което направи Славия преди повече от половин век в същия турнир и не елиминарт именитият си съперник?

Отборът на Валенсия наистина е класа, но Лудогорец няма загуба в Лига Европа, разградчани се намират в отлична форма и приказката може да продължи. За този двубой ще дадем леко патриотична прогноза. Победа за Лудогорец.

Резултат: Лудогорец - Валенсия 2:1

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Венелин

преди 10 години

Реванша има два възможни сценария:ако трябва да впечатляват новия кандидатсобственик - резултат от минимум 5:0;ако Валенсия рекат да спестяват сили - минимална победа или равен.

23

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТова си го мислил или си го очаквал?-защото,ако си го мислил!Отговора ми е ясен(твоя любим отбор трудно ще постигне този връх);-Ако си го очаквал,ти си човек "реалист"и ти се прекланям!Дай предвиждане за реванша.

22

Анонимен

преди 10 години

A REVAJNCHA SHTE E 5-0

fallback