Зеедорф не е особено притеснен от снощната загуба на Милан. Снимка: Ройтерс
fallback

Треньорът на Милан Кларънс Зеедорф видя доста позитиви в играта на своя отбор при снощния двубой срещу Атлетико Мадрид. "Росонерите" приеха испанския тим на своя "Сан Сиро" в първа среща от 1/8-финалите на Шампионската лига, но загубиха сблъсъка с 0:1.

"Радвам се на това, което видях от отбора ми по време на мача. Първото полувреме бе много добро за нас. За наше голямо съжаление допуснахме попадение и Атлетико стигна до успеха", заяви Зеедорф на пресконференцията след мача.

"В последните 20 минути имаше умора в редиците ни и така Атлетико успя да изнесе играта по-напред, макар да нямаше много шансове за попадение. В крайна сметка отстъпихме на страхотния отбор, който бе срещу нас".

"Мисля, че се получи добър мач, но както вече казах, за съжаление загубихме в него. Това обаче е само първата част от сблъсъка. Има и втори мач, който ще се играе в Испания. Видях подобрение от страна на футболистите ми тази вечер и съм доволен от прогреса".

"Има още доста време до реванша, но се надявам, че отборът ми ще направи важни стъпки към подобряване. Имаме увереност. Футболът не е баскетбол и не е срамно да загубиш с 0:1. Имаше играчи, които не са играли заедно преди тази вечер и бе трудно да си паснат", завърши Зеедорф.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback