Снимка: Булфото
fallback

Спортният директор на Левски Христо Йовов обяви, че иска от играчите 20 победи в остатъка от сезон 2013/2014. Това означава, че Левски трябва да спечели Купата на България и да запише само победи до края на първенството.

По време на официалното представяне на новите зимни попълнения бившият нападател говори още за бъдещето на "сините", както и за новите попълнения.

"За мен успех ще бъдат 20 победи. Това е целта на Левски. Искаме да спечелим купата и да се класираме възможно най-напред в първенството. Единственото ми притеснение е това, че няма да може да бъде напълно съставен отборът за първия мач. Надявам се това да се случи до началото на плейофите".

"Качеството на новите футболисти е високо, защото част от тях са добре познати имена в Европа. Трансферът на Божинов в България е огромен успех за Левски. Ако той беше чужденец, който пристига в България с тази визитка, щеше да има още по-голям отзвук", заяви Йовов, цитиран от БТА.

Той обясни и случката с Даниел Димов, който бе изгонен от първия състав на отбора.

"Имахме леки пререкания с Даниел Димов и той ще понесе наказанието си. Това се неща вътре в кухнята на клуба и аз искам да останат там. Не е нищо фатално. Наказанието е две седмици отстраняване от първия отбор. Надявам се той да осъзнава какво е направил и да се завърне скоро в състава. В Левски трябва да има дисциплина. Това е много важно", каза още Йовов.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 10 години

Какви а тези хубавци на снимката? Това парти на цветовете на дгата ли е?Подуенци много изнежени и хубави изглеждат

7

Анонимен

преди 10 години

"ДРУГИ НАЧИНИ" ???????????

6

Анонимен

преди 10 години

Йовов отсече:Може да не биете , но станете шампиони

fallback