Кубрат Пулев с награда си. Снимка: Булфото
fallback

Непобеденият на професионалния ринг, българинът и Мъж на годината Кубрат Пулев призова да спре играта на криеница от страна на Владимир Кличко.

"Определено Кличко отбягва мача между нас и то нарочно. Това е до едно време, има правила, които няма как да заобиколи. Не може да бяга вечно", обяви Кобрата на церемонията, на която днес той получи наградата си за Спортист на месец декември.

"Мисля, че Кличко няма да бъде толкова краен да поиска мачът да се проведе в Украйна, но и това няма да ме спре", категоричен бе той.

Боксьорът ни прогнозира, че до два месеца ще влезе в оптимална форма и опроверга появилите се слухове, че следващият му съперник на ринга ще бъде Юрген Бремер, тъй като той не е в категорията му.

"Мач с Кубрат и Тервел – да, но между тях – не. Ако аз ще играя, може би и брат ми ще играе в същата гала, така че ще бъде интересно. А може би и за пръв път да стане професионалист тогава, нищо не се знае", каза още той.

Кубрат Пулев отрече да се е замислял за политическа кариера по примера на Виталий Кличко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 10 години

Мачът срещу Хей беше атрактивен, но неможе с ръст за една категория по-доло да се тикаш при най-големите! Хей беше като настървена болонка срещу доберман. Да, много беше бърз. Обаче изяде двойно (а даже май тройно) повече удари. Джаб след джаб в черната му маймунска муцуна.Мачът с Поветкин беше скучен но Кличко си имаше тактика. Да, натискашего и гледаше да го измори, но Поветкин се би с осанката на Квазимодо. След първите няколко рунда търчеше като овне с глава към слабините на Владимир

46

Анонимен

преди 10 години

Все ми е тая кой,кого ще бие,но мачът ще е интересен!Четейки обаче коментарите,от които поне 70% са срещу пулев от 100% коментиращи българи,не се учудвам,че сме на това дередже и това,че преди години полски художник,нарисува България,като турски ***!

45

Анонимен

преди 10 години

Кличко да го гази тоя *** по-бързо и да ходи си взима пенсията за инвалидност- писнА ми да му гледам бичмешката мутра ухилена... Дея чалга и побойници с *** само ми показвате, нещо за кардашиянката няма ли?

fallback