47

Анонимен

преди 10 години

Мачът срещу Хей беше атрактивен, но неможе с ръст за една категория по-доло да се тикаш при най-големите! Хей беше като настървена болонка срещу доберман. Да, много беше бърз. Обаче изяде двойно (а даже май тройно) повече удари. Джаб след джаб в черната му маймунска муцуна.Мачът с Поветкин беше скучен но Кличко си имаше тактика. Да, натискашего и гледаше да го измори, но Поветкин се би с осанката на Квазимодо. След първите няколко рунда търчеше като овне с глава към слабините на Владимир

46

Анонимен

преди 10 години

Все ми е тая кой,кого ще бие,но мачът ще е интересен!Четейки обаче коментарите,от които поне 70% са срещу пулев от 100% коментиращи българи,не се учудвам,че сме на това дередже и това,че преди години полски художник,нарисува България,като турски ***!

45

Анонимен

преди 10 години

Кличко да го гази тоя *** по-бързо и да ходи си взима пенсията за инвалидност- писнА ми да му гледам бичмешката мутра ухилена... Дея чалга и побойници с *** само ми показвате, нещо за кардашиянката няма ли?

44

Сандо

преди 10 години

Кобра, пали самолета за Украйна, счупи носа на големият Кличко и да видиш колко бързо ще се навие малкият Кличко на мач

43

Анонимен

преди 10 години

Андреа rulz. Чалга кютек.Кличков-Кьотек.

42

Анонимен

преди 10 години

Айде интернет-терминаторите изленаха!

41

до 46

преди 10 години

До Варна ще можеш ли да сложиш толкова бензин в *** дето я имаш за кола или ще пътуваш с АвтобЯС, папагал смешен? А и пари за обезболяващи ще ти трябват след това.

40

Анонимен

преди 10 години

Какво стана сега а? Да не се наака? После пак кажи мче не съм те познавал. Такива хакерчета с лаптопа на мама скрити под масата знаеш ли колко съм ги видял. Ха ха хааа наакана женкооо ха ха хаа

39

Анонимен

преди 10 години

до 44Ти правиш ли разлика от формата на 27 годишния Владимир Кличко когато се би със Сандърс и от 37 годишния Кличко, който в момента е като робот. То само тялото му да сравниш преди 10 години и сега е стряскащо

38

Анонимен

преди 10 години

Давай телефона прозвънявам ти да съм сигурен че си ти и веднага идвам. Ако искаш да се уговорим и в залата направо ще ти сложа и ръкавички и каска, да не те обезобразя.

37

Анонимен

преди 10 години

до 43Виж сега, смотан- нито ме познаваш, нито знаеш кой съм, че да си мислиш че си нещо повече от мен във един бой на улицата между нас двамата. Това доказва още веднъж че си безпределно ***. И другото е, че не ме четеш. Попитах те бе, *** Кличко защо досега в 60-тте си мача е нямал нито един такъв грозен мач с толкова много клинчове от високи съперници като Поветкин по метър и 90???

36

До 40

преди 10 години

Ха ха ха много обичам страхливите женки зад монитора как нареждат. А като видят мъж на улицата бягат се кършат като балеринки. *** е само и единствено баща ти. Че те е направил *** филосов, който цял живот ще яде шамарите и единственото място където може да се направи на мъж е скрит под масата с лаптопа на майка си. Та пак ще ти го кажа, дано влезе в тъпата ти страхлива глава. Поветкин е ненормално добър в близка дистанция и Кличко винаги е висял при по-ниските от него в близката ФАКТ!

35

Анонимен

преди 10 години

Кличко:Кобрата не може да бяга вечно. От неизвестен:Последен съм в световната ранглиста.Просто ей-така си чакам да ми дойде реда.С други думи, Кобрате: " Ще изчакаш своя ред пък после ще се надъхваш сам себе си чрез медиите"Схващаш ли от ирония ? Или си прекалено изтъпял от бушони в главата.

34

роки

преди 10 години

Приятелче,не се надценявай.Който разбира от бокс знае,че това ти е мечтата за пари разбира се и край с теб.Ще се правиш на бабаит по села и седенки из България ,докато не те нокаутира винкело.

33

Анонимен

преди 10 години

Висок боксьор,не играе на близка дистанция още по-малко на контра!Той винаги търси дългата или клинч.Поветкин излезе голям ***,като се остави да го налага като *** дори не си беше покрил кухата тиква!Владимир си игра квото знае,той всеки мач е така,ама съм разочарован от руснака очаквах много повече!

32

Анонимен

преди 10 години

В ранк Листата от 1 година насам 1. Владимир кличко- Световен шампион, 2. Кубрат Пулев, 3. Виталий Кличко-световен Шампион. Владимир си избра Денис Бойцов/извън топ 20/, следващата му защита е срещу Алекс Лиапай, Който е в топ 40. Само ненормално некомпетентен човек, може да си помисли, че Кличко не бяга от Пулев. И Пулев и Кличко имат един стил на водене на бой. Непрестанен и силен ляв прав и от време на време десен. Пестеливи и издръжливи, най-силни в крайните рундове. Бързи в атака и защита

31

Анонимен

преди 10 години

до 34Абе *** ли си, много ясно че Кличко виси над Поветкин в клинчовете, след като Поветкин си е забил като коч главата в тялото му за да търси клинч. Няма смисъл наистина с теб!Голям разбирач се изкара, а не виждаш ОЧЕИЗВАДНИ НЕЩА.

30

Анонимен

преди 10 години

до 33Само дето Виталий го водеше по точки до края на 6-я рунд и само защото кръвта от аркадата на Виталий накара съдията да спре мача. Ленъкс беше гроги в края на 6-я рунд и даже не можеше да повярва тотално разбит че мача е прекратен. И Виталий като скочи от стола си и вдигна ръце към публиката, тя цялата бурно го аплодираше като моралния победител. Да не казвам че Виталий ходи в дома на Ленъкс след това за да иска реванш, а оня отказа! Майка му на Ленъкс: Не излизай срещу него отново!

29

До 32

преди 10 години

Разбрах, няма смисъл да коментирам с човек, който не е влизал в боксова зала и е гледал 2 мача по телевизията, но с самочувствие на капацитет. Аз само ще ти кажа нещо което да запомниш, Поветкин е ненормално добър в близка дистанция, Кличко най-слаб в близка. Пусни мача, гледайго с някой, който да ти разясни кой прегръща и кой върху кого виси, то няма и как Поветкин да виси върху Кличко, най малкото защото е доста по-нисък от него ама карай. Кобрата е най-достойния съперник, но Кличко бяга факт.

28

до 26

преди 10 години

Братята не допускат конкуренция!Те я стъпкват преди да може таланта да се развие!Тяхната агенция промотира боксьори в собствената им категория!Това е цирк!С това си приличат с Путин и незнам защо играят роля пред камерите,като техните действия в спорта говорят друго!За да може човек да победи такъв като Владимир се иска да бъдеш изключителен атлет с желязна подготовка!Такъв последнен беше Ленъкс и победи Виталий и се отказа.