Йоан Кабай ликува след гола си срещу Манчестър Юнайтед. Снимка: Ройтерс
fallback

Кризата в Манчестър Юнайтед без никакво съмнение вече е факт. "Червените дяволи" допуснаха втора поредна победа на своя "Олд Трафорд" и след като през седмицата отстъпиха с 0:1 срещу Евертън, сега загубиха със същия резултат и от Нюкасъл.

Тимът на Дейвид Мойс изигра изключително слаб мач и с нищо не заслужи да стигне до победата. "Свраките" от своя страна също не играха кой знае колко агресивно в атака, но дочакаха своя момент в средата на второто полувреме, когато след грешка на Патрис Евра Йоан Кабай вкара единственото попадение.

Домакините все пак можеха да съжаляват, че шансът не им се усмихна при една от малкото възможности, когато удар именно на Евра се удари в гредата, а след това и в ръката на застанал на голлинията защитник.

Това бе пета загуба от началото на сезона за шампиона на Англия. Така при успех на Арсенал в утрешното домакинство на Евертън, Юнайтед ще изостава на 15 точки от първото място. Нюкасъл от своя страна изпревари Тотнъм за 6-то място преди мача на "Шпорите" по-късно тази вечер.

Прочетете подробности за Манчестър Юнайтед - Нюкасъл в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

#MoyesIn

преди 10 години

До МнениеМед ми капе на сърцето :) . Дано оставят #MoyesIn и до Май са в Чемпиен шип.

3

Мнение

преди 10 години

Със същия състав САФ спечели титлата,а сега Мойс го превърна в полужив отбор.Защо му трябваше да се раздели с подгласниците на Фергюсън и да ги замени с хора от Евъртън?Защо не закупи никого през лятото?А и всички играчи много харесвали неговите тренировки?Сега се чува,че Ван Перси иска да напусне.Дано не се борят за оставане в лигата.

2

Гошо...Тъпото

преди 10 години

И лордът е...пътник;време е да се...пенсионира и да си купи...къща в Кривунделово.

fallback