Младежите паднаха от Словения с 1:5. Снимка: БТА
fallback

Младежите на България изиграха най-слабия си мач от квалификациите за Евро 2015 и допуснаха позорна домакинска загуба с 1:5 от Словения. Момчетата на Михаил Мадански не приличаха на себе си и записаха поредно поражение в квалификационния цикъл.

Гостуващият тим от своя страна показа страхотен характер и показа голямо желание за игра на стадион "Берое" в Стара Загора. Единственото попадение за българите отбеляза Александър Колев в 28-мата минута на мача.

След този мач нашите са 5-и в Група 2 с актив от 8 точки, като нямат абсолютно никакви шансове да се класират за големия форум. След срещата старши-треньорът Михаил Мадански обяви, че договорът му изтича и намекна, че няма да продължи да бъде начело на отбора.

"Моят контракт изтече, това е. Ако от БФС решат да не го продължат, ще бъдат абсолютно прави", заяви той след двубоя в Стара Загора.

Как се разви срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 10 години

Колега, много сме от НСА и много добре знаем от времето на Цапе-то, какво се случи и кой беше следващия на хранилка, тея поклони, че някой има диплома от НСА са си просто плачевни! Куцо, кьораво и сакато минаваха и единствения преподавател, който си струваше внимание по футбол беше Бъчваров, а останалите бяха пълнеж! Какво да кажем и за Г.Боевски и Е.Дафовска тогава, някой виждали ли ги е в залите освен като си взеха дипломите? НСА бълва кухи дипломи както всеки БГ университет- поздрави!

12

ЛЪВЧЕНЦЕНЦА

преди 10 години

Лъвчета викат старите гейове на младите гейчета. Ох на батко лъвчетата, за футбол може да не ставате .....ама за ''другото'' ставате.

11

Keegan

преди 10 години

До vladyНадявам се ,че това на шега го каза ?

fallback