Мишел Платини ще заиграе в Лудогорец. Снимка: Булфото

ЦСКА готви продажба на още един от титулярните си играчи. Става въпрос за Мишел Платини, който е пред трансфер в Лудогорец.

Както е известно, днес армейците шитнаха Абел Анисе в Ботев Пловдив, а пред продажба са още Мишо Венков и Марсиньо, които са желани от Черно море.

ЦСКА и Лудогорец вече водят заключителни преговори за трансфера на Платини. Към сделката може в последствие да бъдат вмъкнати още Спас Делев и Антон Карачанаков.

Така "Титан" продължава с разпродажбата на активите на ЦСКА и се опитва да прилапа малко пари преди да обяви фалит или да прехвърли собствеността на Христо Стоичков.

Мишел Платини до последно бе готов да остане в ЦСКА заедно с Христо Стоичков, но продължаващата неяснота го е отказала.

Така Лудогорец най-сетне ще намери дълго търсения класен нападател, който да помогне в атаката на групите на Шампионската лига.

От управата на разградчани официално не потвърдиха, но и не отрекоха информацията за интерес към „червените“ звезди - Мишел Платини, Спас Делев и Антон Карачанаков.

Много е малка вероятността шампионите да се изръсят с голяма сума за трансфер, за който и да е футболист на „червените“.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase