Пламен Илиев е пред трансфер в чужбина. Снимка: Булфото
fallback

Вратарят на Левски Пламен Илиев може да заиграе в Англия. Представители на Чарлтън, който се състезава в Чемпиъншип, са наблюдавали изявите на Илиев по време на вечното дерби с ЦСКА и са останали очаровани от изявите му.

Както е известно, скаути на Чарлтън не за първи път гледат на живо мачове на Илиев, като преди време дори се стигна до официално запитване. Мераци към Илиев имат и отборите на Наполи, Лил и Генк.

Ако през лятото Левски получи добра оферта за Пламен Илиев, не е изключено той да бъде продаден, защото "сините" разполагат и с друг млад и талантлив вратар - Михаил Иванов, твърди "Тема спорт".

В същото време се разбра, че от Левски обмислят да се разделят с дефанзивния халф Роман Прохазка. Словакът така и не може да се пребори за титулярно място, като дори бе пробван като десен бек, където обаче си личи, че не е неговата позиция.

Все пак сините виждат потенциал в Прохазка и са готови да го дадат под наем, като му плащат 70% от заплатата, докато някои клуб поеме останалите 30%. До момента Прохазка е изиграл 28 мача за Левски, като не е отбелязал попадение.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

сп1994

преди 11 години

Да го вземат,ама се съмнявам никои сериозен отбор няма да вземе вратар с такъв ръст особедно в Англия и честно казано не виждам някаква класа в него.Виж за Ники Михайлов съм по съгласен ,че може да играе в голям отбор .БГ играчите които може да пробият в Европа за момента са Тонев,Миланов,Делев,Неделев.

4

Анонимен

преди 11 години

Dano ima kasmet!

3

РАЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

ТИГЪРА ГО ИСКАМЕ В БАРСА !!!!!!!!!!!!!!!ВАЛДЕСА И ПИНТО СЕ МАХАТ И ПАЦО МОЖЕ ДА МУ ДАДЕМ НОМЕР ЕДНО !

fallback