Карвальо се закани на ЦСКА. Снимка: Булфото

Голмайсторът на Левски Базил де Карвальо се закани на ЦСКА преди срещата между двата отбора. Вечното дерби е в събота от 16.00 часа на стадион "Васил Левски".

Това ще е второ вечно дерби за Карвальо, който се провали тотално в дебютното си издание, след като не можа нито веднъж да застраши вратата на ЦСКА, а Левски падна с 0:1.

В момента Карвальо се възстановява от контузия и затова ще пропусне и днешната среща с Локомотив София за Купата на България, но би трябвало да е готов за срещата с "армейците" през уикенда.

"Искам да вкарам гол срещу ЦСКА. това е голяма битка. Трябва да я спечелим. Иначе се възстановявам отлично. Чувствам се все по-добре", заяви Карвальо.

Освен него и още един нажен играч на "сините" - Владимир Гаджев, също се възстановява добре и се очаква да може да играе срещу ЦСКА.

Днес отборите на Локомотив София и Левски ще изиграят последния от поредицата мачове помежду си.

Това е срещата реванш от полуфинала за Купата на България, която стартира в 15:30 часа днес на стадион "Локомотив" в квартал "Надежда". Първият мач бе спечелен от "сините" с 3:1 и те са по-близо до финала.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase