Бандата е пред трансфер в чужбина. Снимка: Булфото
fallback

Капитанът на ЦСКА Иван Бандаловски може през лятото да премине в отбори от Италия или Германия, обяви Венци Митов, който е мениджър на Бандата.

"Има сериозен интерес към Бандаловски от италиански и германски отбори. Работи се усилено по този трансфер, но всичко ще се изясни през лятото", заяви Венци Митов пред "Тема спорт".

Цената на Бандаловски в момента е около 800 000 евро. Както е известно, той дойде на "Армията" през 2010 година като свободен агент, след като прекрати договора си с Локомотив София.

В същото време един от любимците на Сектор "Г" - Лукас Саша, обясни произхода на прякора си Саша, с който е познат у нас.

"Това е малко глупава история, но няма да я крия. С един от братята ми - Маркао, играехме футзал. Той имаше дълга коса и затова го наричаха Шуша на името на известна телевизионна водеща в родината ми".

"Тя роди дете, което нарече Саша. След това всички в квартала започнаха да ме наричат Саша. Много се дразнех и често плачех заради този прякор. Но хлапетата, знаете колко са зли децата понякога, нарочно продължаваха да го използват, за да ме дразнят".

"Впоследствие обаче свикнах с това име и вече хората ме знаят повече като Лукас Саша", заяви играчът на ЦСКА.

Още Футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

hhahah

преди 11 години

кой отбор ще изкара 800 000 вьв квато и да е валута за този смешен цьрвул..пф

3

Анонимен

преди 11 години

Във Германия !

2

Вещ

преди 11 години

Банда, бегай от Италия, там не вирееме. Отивай и мачкай в Германия.

fallback