Кайзера очаква епични сблъсъци с Барса. Снимка: Ройтерс

Почетният президент на Байерн Мюнхен Франц Бекенбауер е на мнение, че съперникът на баварците в полуфиналите на Шампионската лига Барселона е най-добрият отбор в света.

"Първата ми реакция от гледна точка на Байерн беше, че мечтаният жребий изглежда по друг начин", сподели Кайзера пред "Билд".

"Смятам, че Борусия Дортмунд щеше да бъде по-лек противник, отколкото най-добрият отбор в света Барселона. Но втората ми реакция беше, че това е супер-жребий за германския футбол."

"Дортмунд срещу Реал Мадрид е дуел между германския и испанския вицешампион. В полза на Дортмунд е лудия обрат срещу Малага, който може да даде голям импулс на отбора."

"Ако отборът на Юрген Клоп има добър ден, се доближава най-много до Барселона в игрово отношение. Макар в груповата фаза Борусия да бе по-добрият отбор срещу Реал в двата мача, не трябва да разчита на това."

"Кристиано Роналдо прави превъзходен сезон в Шампионската лига и в лицето на Месут Йозил има перфектен пратньор в предни позиции."

"В полза на Байерн срещу Барса говори невероятната стабилност. Ако сме във формата от първия мач срещу Ювентус, имаме големи шансове да продължим. В два мача е по-лесно да излъжеш Барса, отколкото на финала."

"Аргументите срещу Байерн са Меси, Шави и Иниеста. Те са родени да играят заедно. Пеп Гуардиола знае за играчите на Барса неща, които не можеш да видиш в едно видео. Ние сме горди, че целият свят ще гледа полуфиналните ни мачове с Барса", завърши Кайзера.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase