Снимка: Булфото
fallback

Левски допусна нова грешна стъпка по пътя към титлата. "Сините" завършиха при равенство 1:1 срещу Черно море на стадион "Тича" във Варна.

Двата тима изиграха доста нервен мач. Срещата бе по-специална и за двамата треньори. Илиан Илиев е юноша на Черно море и това е родният му клуб, а освен това го е и водил. Гонзо направи име на "Герена" и "синият" отбор е тимът на сърцето му.

Домакините започнаха добре и стигнаха до попадение в 9-ата минута, дело на Георги Божилов. В 13-ата минута пък Левски изравни след гол от чиста засада, която не бе отсъдена от страничния рефер Веселин Мишев. Реферът обаче все пак донякъде компенсира домакините, след като не отсъди чиста дузпа за нарушение срещу Жоао Силва в 93-ата минута.

Реферът Ивайло Стоянов спести и чист червен картон на Сашо Емилов Александров за две безумни влизания - срещу Базил и Дани Димов.

Столичани са на 2-ото място с 42 точки след този мач и ще стискат палци Лудогорец да не победи Локо София утре. Черно море пък е на 12-ата позиция със 17 точки.

Мачът е трети пореден за Левски в "А" група, в който отборът не познава вкуса на победата. Черно море пък най-после успя да отбележи гол след дълго чакане.

Как протече мачът четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 11 години

Тези софийски комунални отбори за нищо не стават , нито те , нито мизерната им малобройна публика .. скука :) Левски бил отбора в сърцето на Гонзо .. ха ха друг път .. то и на Мъри беше , ама ви обърна филиите ;)

27

фен

преди 11 години

И какво стана сега г-н Тонев. Нито отбор,нито стадионИлиян е честен и добър човек и много го уважавам.Но с футболисти , които са в постоянна стачка или пък толкова си могат, не може да се оправи.Защо не проведеш един разговор със С.Бардон, който е едно истинско куче , в добрият смисъл на думата и да ги подони, Който може да играе-да играе,който не- вън.Защо изгонихте Цветков,Исмаил Аса?Защо не погледнете и към Ясен Петров.Един загубен мач и всички след това спечелени и-ВЪН.?Нито Купа, нит

26

Анонимен

преди 11 години

тате,тате ние ***,като шопите от Подуене ли сме----не тате не сме толкова лоши като тях

fallback