Цветана Пиронкова. Снимка: архив, Reuters
fallback

Най-добрата наша тенисистка Цветана Пиронкова запази 55-ото си място в ранглистата на женската тенис асоциация, оповестена днес – в навечерието на последния за сезона турнир от Големия шлем - US Open.

25-годишната пловдивчанка е в изключително неприятна серия от три поредни загуби, като за последно усети вкуса на победата в първия кръг на олимпийския турнир в Лондон, когато надигра с 2:0 сета представящата се много силно напоследък Доминика Цибулкова.

Както вече е известно, Цвети ще стартира 8-ото си поредно участие на Откритото първенство на САЩ с двубой срещу 20-годишната италианка Камила Джорджи, която пък може да се похвали с прогрес от две места в подреждането на професионалистките, където вече е под номер 87.

Още четири наши състезателки са сред първите 500 в световната ранглиста тази седмица, като Елица Костова е 195-та с актив от 312 точки, Диа Евтимова е 204-та с 296 точки, Александра Найденова и тази седмица остава под номер 301, а Изабела Шиникова вече е 321-ва.


Подробности четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Aлов

преди 12 години

Тази скумрия няма ли най накрая да падне и да си потроши крайниците? Писна ми да гледам некадърни хора.Нищо не става от нея.

4

Анонимен

преди 12 години

Кво ни занимават с тая ?

3

Голямо Фи

преди 12 години

Малка уста. Не става за моя - цолажа й е малък.

fallback