Кривия не пропусна да отговори на Майкъла. Снимка: Булфото
fallback

Спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров-Кривия реагира остро на изказванията на легендата на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла, че "Ботев е силен, докато не мине табелата на Пловдив".

Ето как отговори на тези думи Сашо Александров чрез официалния сайт на пловдивчани:

"Нека Георги Илиев, който през живота си не е ритнал три пъти правилно топката, да не коментира отбор като Ботев Пловдив".

"Да си гледа бизнеса и неговия любим клуб, а не да дава оценки на нашия отбор, на който сигурно не е изгледал нито един мач".

"Лафчетата за табелите ги знаем много добре. Това са мохабети за маса отпреди 20 години и вероятно Майкъла има някакви спомени от табелата за Пловдив, за да говори за нея", коментира спортният шеф на Ботев.

В същото време ръководството на Левски в лицето на Константин Баждеков изказа благодарности към Ботев Пловдив за коректното поведение на гостите по време на мача в София, който се игра в неделя.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

ДО 18

преди 11 години

Фелибетата ли са селяци? Като гледам какви гении на мисълта излизат от там, май да! Гонзо, Кривия, Правия, Левия и Десния........всичките нямат 2 грама акъл. Апа тоя Кривия като беше голям играч не мога да разбера що ходи да рита на г..за на географията в последните отборчета в турското първенство. Да го е...а и у играча

22

Анонимен

преди 11 години

Има-няма 2 месеца от както спря да рита и пак надебеля. До една година ще е като Венци Стефанов.

21

Анонимен

преди 11 години

Мачкай чорбата, Саше!!!

fallback