Димитър Борисов все по-рядко се мярка на "Армията". Снимка: Булфото

ЦСКА се чуди къде да приеме Локомотив Пловдив в третия кръг. БФС друсна здраво "червените" за изцепките на публиката в Ловеч.

"Армейците" бяха лишени от домакинство за мач, освен това ще платят 6000 лева глоба. Столичани вече са проучили възможността да са домакини в Стара Загора или в Сливен. За тяхно съжаление обаче по същото време местните отбори имат мачове.

Така най-реалистично изглежда ЦСКА да приеме "Локомотив" в Северна България. Наказанието изхвърля "червените" за месец от мачове в София - може би рекорд в новата история.

В същото време Емил Димитров се появи на снощната контрола Локомотив Мездра - ЦСКА. Депутатът, който води девет инвеститори за акциите на клуба, изгледа последните минути.

После поговори с треньорския щаб. Очаква се солидна група, начело с Димитров, да посети утре или в събота лагера на "червените". Целта е да уверят играчи и специалисти, че отборът не е оставен на произвола на съдбата.

Всъщност в момента положението е точно такова, тъй като собствениците от "Титан" не стъпват нито на стадиона, нито на мачове. Замразени са и най-елементарните разходи, но поне пари за пътуване за срещата с Черноморец в Бургас има.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase