Цял месец Европа е футбол, а спортното сърце на София те очаква от 24.06, за да споделим заедно емоциите от Европейското първенство! Локацията е гр.София, Южен парк 2, зад музей „Земята и хората“, до метростанция “Европейски съюз“.

До 14 юли българските фенове ще имат възможността да се потопят в атмосферата на Европейското първенство по футбол на УЕФА 2024, излъчвано на 32 кв.м. голям екран с кристална резолюция. За събитието ще бъдат изградени и специално обособени зони, както и 25/15м закрита шатра, оборудвана с минимум 8 броя 65 инчови телевизори, в която независимо от времето отвън всички любители на футбола ще могат да подкрепят своя любим отбор.

Освен много футбол, всички гости на събитието ще могат да се насладят на разнообразна и вкусна храна, 15 вида различна бира и авторски коктейли, а за най-малките ще има обособена детска зона, занимателни турнири и игри, много спортни събития и демонстрации.

Не пропускайте възможността да посетите локацията, дори когато няма мачове, защото сме ви подготвили още много изненади като спектакъл Евро Камп 2024, с Пощенска кутия за футболни приказки на 28 юни от 20.00 часа, а на 11, 12 и 13 юли - Фестивал на коктейлите.

Евро Камп 2024 обещава да бъде незабравимо събитие, с капацитет до 1000 седящи места, което ще събере футболните фенове и ще предложи множество забавления и културни изживявания.Очакват ви удобни места за почивка и отдих, хамаци и не на последно място добра атмосфера с най-атрактивното от света на футбола.

Входът за Евро Камп 2024 е свободен!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase