Снимка: Булфото
fallback

Финансовият директор на "Левски" Константин Баждеков обяви, че ръководството на клуба сам ще си продава телевизионните права за идния футболен сезон.

Първенството на "А" група започва след седмица, а все още няма яснота по въпроса. Подобна бе и ситуацията миналата година.

"Сумата, която е предложена, не устройва "Левски" както и другите клубове. Ако не се стигне до споразумение, предлагаме Българският футболен съюз  да ни предостави възможност само да си продаваме правата", заяви Баждеков.

"За нас е важно да има телевизионно излъчване. За нашия клуб съм спокоен, интерес към нашите срещи ще им. "Като се водят преговорите пряко, ще има и по-регулярно плащане, а не да чакаме пари месеци наред. Дори може да получим повече средства, отколкото в последните години", допълни Баждеков.

"Все още чакаме едни 220 хиляди лева, дано си ги получим. Миналата година подписахме под натиск, защото ни заплашваха с глоби и изхвърляне от "А" група и нямахме избор".

"Този път това няма да се случи и няма да правим никакви компромиси", коментира Баждеков пред "7 дни спорт".

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ Е МЪРТЪВ!!! А БОЙКО БОРИСОВ И БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ СА ГЛАВНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ ЗА УБИЙСТВОТО!!

22

хя ха

преди 11 години

... у нас у мивката да играят,че пуснем водата да ги отмие

21

Vlado

преди 11 години

Не телевизиите трябва да плащат на БГ отборчетата, за да им дават мачовете, а обратно - отборчетата трябва да плащат на телевизиите!

fallback