Левски и Сараево играят утре. Снимка: Булфото

Българите го удариха на психологическа война, но няма да успеят, отсече директорът на ФК Сараево Дино Селимович. Той твърди, че никой от УЕФА не е търсил клуба, за да обсъди възможността реваншът със "сините" да бъде преместен в друг град.

"Искат да ни дестабилизират и да внесат дискомфорт в отбора ни. Вече никой не говори за футбол, а се пишат неща, които нямат нищо общо с действителността. По време на Рамадан не се лъже! Пълни глупости", каза още Селимович.

"Мачът ще се играе на "Кошево", чакаме ги. За щастие имаме железни нерви и никой за нищо на света не може да ни накара да мислим извън това, което предстои през 90-те минути по време на мача", завърши Селимович.

БФС пък реши да удари рамо на Левски и феновете, за да се избегнат проблеми по време на престоя на "сините" в Сараево. Централата командирова в Босна и Херцеговина отдела си по сигурност, който ще бъде подсилен от Ели Ваташка.

Тя ще следи пътя на родната агитка от границата до босненската столица. Както е известно и родни полицаи ще намерят място в чартъра на "сините", за да помогнат за спокойствието на играчите.

"Доста трудно се комуникира с босненците. Просто ни хвърлиха изискванията си и толкова", обявиха от БФС. 

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase