Бербатов не иска да играе за друг английски отбор. Снимка: Reuters
fallback

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов няма желание да играе за друг английски клуб, след като напусне "Олд Трафорд" и по-скоро иска да пробва късмета си в някое друго първенство.

Това разкри агентът на бившия капитан на България Емил Данчев, цитиран от "Goal.com".

Сър Алекс Фъргюсън твърдо пренебрегва нападателя през настоящата кампания, въпреки че през миналия сезон Бербо бе голмайстор на отбора.

Името на нападателя е свързвано с много клубове, сред които е и турският Галатасарай. Още обаче не е ясно какво ще стане през лятото.

Борусия Дортмунд, Байерн Мюнхен и Леверкузен също следят ситуацията около нападателя, ако трябва да се вярва на спекулациите в германската преса.

"Димитър не иска да играе за друг английски клуб", обяви Емил Данчев ексклузивно пред "Goal.com".

"Той иска да опита ново предизвикателство в друго първенство. Митко имаше разочароващ сезон и сега просто той иска да играе футбол", добави импресариото.

Бербатов премина в редиците на Юнайтед през 2008 година от състава на Тотнъм Хотспър срещу рекордните за "Червените дяволи" 30.75 млн. паунда.

Сър Алекс заяви преди няколко дни, че няма да пусне нападателя, освен ако не дойде достатъчно добра оферта за него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 11 години

Mite s nai golqmo yvajenie. Ako po4aka6 o6te malko, ne v Anglia a v Antalia , 6te ti e trudno.

18

алчен Данчев-преебан

преди 11 години

За ситуацията на Бербанов е виновна алчността на неговия мениджър, който поиска повишение на заплатата му , при положение , че не играе, а такива номера може да си позволи единствено родният Рууни .Всички са се вторачили в треньора и не забелязват действията на мениджъра Данчев, който върти, сучи, но си гледа своя интерес .А той е , че ако няма трансферна сума , няма и комисионна.

17

vanzan

преди 11 години

Тази карикатура никой не го иска,а ни занимават с него...........айде холан!! Да си харчи парите и да мисли за друго,а не да стане поредният наш първокласен треньор,копие на Стоичков!! А за него няма думи...........по *** и *** човек не съм чувал да тъпче тази земя !!

fallback