Топузаков призна, че може повече да не играе футбол. Снимка: Булфото

Бившият капитан на Левски Елин Топузаков разкри какви са му очакванията от предстоящото вечно дерби.

"В този мач, клиширано казано, фаворит няма, формата не играе значение. Излизаш и се раздаваш на 100 процента, и просто побеждаваш. Нека всички знаят, че за фенове, а и за футболисти, казано на жаргон, е голям кеф да биеш ЦСКА", заяви Топко и продължи:

"Така че при победа в неделя до голяма степен футболистите ще се реабилитират за слабото си представяне дотук. Очакванията винаги могат да бъдат само за победа. Този мач е по-специален".

Защитникът призна, че сезонът на "сините" е слаб, но сподели, че една победа обаче може да преобърне поне настроението на феновете.

"Отборът е длъжен да я постигне. Това ще бъде един светъл лъч сред цялата тъмнина в представянето дотук".

Бившият национал призна, че на практика е приключил с футболната си кариера.

"Вече 10 месеца не се състезавам професионално. До зимата си търсех отбор, след това спрях. Иска ми се да играя още 1-2 години, чувствам се във форма, но реалността е друга.

Едва ли след като за толкова време не пристигна оферта, сега ще се появи солидно предложение от голям отбор. По-вероятно е да съм изиграл последния си мач. А иначе винаги съм казвал, че искам да остана във футбола".

Топузаков призна, че свята да изкара треньорски курсове и да се занимава отново с футбол.

"По принцип винаги съм готов да работя в Левски под каквато и да е форма. Но няма как да се поканя самичък. На този етап никой не е разговарял с мен по този въпрос", завърши защитникът.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase