fallback

Реал Мадрид изпита вледеняващо чувство за кошмарно дежа-ву, след като във втори пореден мач изпусна победата след късен гол от фаул на съперника.

Три дни след Малага този път Виляреал измъкна равенство 1:1 като домакин на своя "Ел Мадригал", в мач от 28-я кръг на първенството.

Изравнителния гол този път падна в 82-та минута, но за сметка на това съдията изгони двама души от Реал и направи реакцията невъзможна. Недоволството на гостите бе пълно, тъй като освен всичко друго нямаше и нарушение преди фаула.

Преди това Кристияно Роналдо бе открил резултата за белите с хубав гол в 62-та минута. Той обаче се оказа недостатъчен за победата.

Така вече преднината на Реал на върха на класирането пред Барселона е вече само 6 точки, като предстои и директен мач на "Ноу Камп".

В друг интересен мач от вечерта Манчестър Сити обърна Челси с 2:1 като домакин в мач от 29-я кръг на английската Висша Лига.

Лондончани бяха открили резултата с гол на Гари Кейхил. Серхио Агуеро обаче изравни от дузпа в 78-та минута, а Самир Насри вкара победното попадение пет минути преди края след асистенция на завърналия се в състава Карлос Тевес.

Този обрат обаче не бе нищо в сравнение с това, което се случи на мача между Куийс Парк Рейнджърс и Ливърпул. Мърсисайдци поведоха с 2:0 като гости и 15 минути преди края се виждаха като победители. Тогава домакините обаче стигнаха до знаменит обрат, вкарвайки попадения в 77-та, 86-та и 90-та минута.

Подробности за Виляреал - Реал Мадрид четете тук

Подробности за Манчестър Сити - Челси четете тук

Подробности за КПР - Ливърпул четете тук

Подробности за Евертън - Арсенал четете тук

Подробности за Байерн Мюнхен - Борусия Мьонхенгладбах четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

фсф

преди 12 години

Абе някой от Вас чел ли е футболния правилник бе! Какви глупости говорите! Как ще има нарушение, когато играчът на Реал играе СЪС ТОПКАТА !!! Когато първо играе с топката нарушение няма, води се чиста намеса. Хем не знаете, хем сте уверени какво приказвате. Питах 5 човека, които твърдят, че имало фаул по кое правило точно се свири нарушение и никой не може да каже повече от-абе има фаул, страшен аргумент.

13

az do 19

преди 12 години

лешперчо, аз също гедах мача, както и репортажа няколко пъти после. Гледах всички положения и мисля, че да търсиш извинения в съдията е смешно. Фаул имаше и картона на Рамос е заслужен. За картона на Йозил се колебая, но имаше толкова пропуснати, че изобщо не се замислям. Дузпа несвирена( грозно). Смешни претенции прикриващи слаба игра и незаслужено 1во място. Не съм фен на барса, но ги предпочитам пред реал

12

Мери

преди 12 години

Една корекция: пише се "дежа вю", а не "дежа ву" . Дежа вю в превод означава "това вече сме го гледали" , а "дежа ву" да го преведе този, който използва този израз.

fallback