14

фсф

преди 12 години

Абе някой от Вас чел ли е футболния правилник бе! Какви глупости говорите! Как ще има нарушение, когато играчът на Реал играе СЪС ТОПКАТА !!! Когато първо играе с топката нарушение няма, води се чиста намеса. Хем не знаете, хем сте уверени какво приказвате. Питах 5 човека, които твърдят, че имало фаул по кое правило точно се свири нарушение и никой не може да каже повече от-абе има фаул, страшен аргумент.

13

az do 19

преди 12 години

лешперчо, аз също гедах мача, както и репортажа няколко пъти после. Гледах всички положения и мисля, че да търсиш извинения в съдията е смешно. Фаул имаше и картона на Рамос е заслужен. За картона на Йозил се колебая, но имаше толкова пропуснати, че изобщо не се замислям. Дузпа несвирена( грозно). Смешни претенции прикриващи слаба игра и незаслужено 1во място. Не съм фен на барса, но ги предпочитам пред реал

12

Мери

преди 12 години

Една корекция: пише се "дежа вю", а не "дежа ву" . Дежа вю в превод означава "това вече сме го гледали" , а "дежа ву" да го преведе този, който използва този израз.

11

2 до лешперите

преди 12 години

Ей хейтърчета , станахте фенове на каталунците преди 3 години и вече ви знаят много устите . Аз за разлика от вас гледах мача и смея да твърдя , че влизането си беше чисто , а ако твърдите , че е свирен заради самото влизане , то го подсечи с тяло и е логично да има съприкосновение . Това в никоя друга държава нямаше да го свирят . Но то е ясно , че каталунците развързаха кесията и резултата е налице - по-агресивни противници и по-лоши съдии .

10

POR QUE ?

преди 12 години

POR QUE SAMY RIVERRA ? POR QUE ?

9

...

преди 12 години

Déjà vu. От френски. Чете се "дежа вю" и означава " вече видяно". Би трябвало всеки журналист да го знае. Някои англоговорящи го произнасят "дежа ву", но термина е дошъл в България от френски много отдавна. Тия "дежа-ву"-та само подчертават журналистическата неграмотност. "Déjà vous" /дежа ву/ означава "вече вие".

8

Анонимен

преди 12 години

Играх двойка за Реал, с презумцията, че ако не бият разликата с Барса намаля катастрофално. Видях и многото хиксове на собсвен терен на Виляреал, ноооо... Понатежали и позабравили се от 10-те точки разлика се издъниха отново. След месец точно е дербито Барса-Реал и до тогава ако не се стреснат, шампионска титла нанъй!

7

BUBBLEGUM

преди 12 години

парцалите втори ли са?ВТОРИ САдишат ли прахта на РЕАЛ?дишат я6 ТОЧКИ ЛИ? 6.КВО РЕВЕТЕ ПОВЕЧЕ?

6

една

преди 12 години

СЪДИИТЕ В ИСПАНИЯ НЯМА ДА ДОПУСНАТ ТЯХНАТА ЛЮБИМА ПАРЦЕЛОНА ДА ОСТАНЕ ВТОРА! КОЛКО ДУШИ ТРЯБВА ДА Е ОТБОРЪТ НА РЕАЛ?!

5

Анонимен

преди 12 години

Пак ли Барса с титлата бе :D

4

az do 2

преди 12 години

*** си ти, влизането е нарушение отвсякъде, отвори си очите и свали белите очила. Или ти не си за Реал ами си против Барса ... аре беги у лево. Реал трябва да се срамуват от състоянието на отбора и начина им на игра.

3

Анонимен

преди 12 години

Неймар - Нилмар, Мерцедес - Москвич, все тая.И ти си един пишман фен, няма що.

2

фен

преди 12 години

в тунела ПЕПЕ се направи на мъж,и сега ще му отворят досието наи малко 3 мача ще го натъртят и МАДРИД да играят футбол а не само да протестират 2 пъти дърпаха за фланелката НЕИМАР 2 ДУЗПИ трябваше да им свири

1

тъп си брат

преди 12 години

Къде го видя това нарушение . Абсолютно чист щпагат . Тотално *** мач от съдията . Единственото нещо , което мразя в испанският футбол са съдиите там . Няма такива некадърници дори и в А група ...