Николай Костов Снимка: архив, Булфото
fallback

Наставникът на Левски Николай Костов даде пресконференция преди гостуването на Ботев Враца. Мачът от 19-тия кръг на "А" група е утре от 15.30 часа. 

 
Специалистът отново изрази съжалението си за резила срещу Локо Пловдив за купата на България и се извини на привържениците на клуба за отпадането от надпреварата.
 
"Задавайте ми въпроси за следващия противник. Играем с Ботев Враца, настройваме се за този мач", започна Костов.
 
"Логично е след такава загуба да има лошо настроение. Надявам се играчите да преглътнат тази горчивина и с добра игра утре да спечелим трите точки, които са много важни."
 
"Дано бързо се пренастроят и да забравят тези лоши моменти. Напрежението го създавате вие журналистите. Такива като вас не помагат на футбола. Постоянно ми задавате провокативни въпроси, на които не желая да отговарям", изригна Николай Костов, след което допълни, че съжалява за буйното си поведение след мача на "Лаута", когато избухна към Емил Велев с думите "Ще ти разбия мозъка".
 
"Много съжалявам за този случай. Извинявам се на всички почитатели на футбола. Отдадох се много на провокациите. Искам да забравя този момент."
 
"Антони Здравков е бил при нас, запознат е с философията на Левски. Това е предимство за Ботев Враца, но аз очаквам моите футболисти да покажат, че са по-добрият отбор и да спечелят."
 
"За съжаление не мога да дам голяма информация за контузените в отбора. Има играчи, които са под въпрос. Знаете, че с травми са Пламен Илиев, Дарко Тасевски и Тони Калво. Йовов и Рамос пък са наказани."
 
"Със сигурност на лош терен не може да се играе добър футбол. Всички лоши терени ни притесняват. Техните играчи ще искат да се докажат срещу нас."
 
"Ние имаме много технични, но по-нежни футболисти, които не могат да покажат истинското си лице на такива терени", завърши Костов.
 
Още футболни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

АМ

преди 12 години

Като са толкова нежни да започнат да играят балет вместо футбол!

20

САМО ЛЕВСКИ !!!

преди 12 години

до 17-ти коментар !Като не знаеш от кога викат на ЛЕВСКИ -отборът на народа,не коментирай.радио Свободна Европа започва емисията си с:днес отбора на Народа победи отбора на властта със 7 на 2

19

ZZ

преди 12 години

Прозорците на офиса ми гледат към терените на дебелия Бате Венци. т.н. футбалери на Славия излизат по 1 път на ден и тренират по... познайте колко - макс - 2 ч. Тренировката е нещо като разцъкване, подтичване и игра в квадрати. Стари кибици футболисти са ми казвали, че това тяхното е детска игра в сравнение с това, което те са тренирали. А самите футбалери са извадени като от моден подиум - прически, гелове, татуировки - пълни ***.

fallback