Голмайсторът за Марсилия Брандао ликува след гола си. Снимка: Reuters
fallback

Байерн Мюнхен отговори по възможно най-добрия начин на критиките, като спечели впечатляваща победа със 7:0 срещу Базел в мач-реванш от осминафиналите на Шампионската Лига.

В първата среща швейцарците бяха победили с 1:0 и се канеха да сътворят сензация, но си тръгнаха разгромени на "Алианц Арена".

Четири гола за победата вкара нападателят Марио Гомес, а два добави Ариен Робен. Така във втори пореден мач Байерн вкарва 7 гола, след като през уикенда баварците победиха Хофенхайм в Бундеслигата със 7:1.

Другият мач от вечерта бе далеч по-оспорван и драматичен. Интер успя да поведе с 1:0 на Олимпик Марсилия и мачът вървеше към продължения, след като и в първата среща французите бяха спечелили с такъв резултат.

В 92-та минута обаче Брандао от гостите вкара решителен гол. Интер отговори веднага с гол от дузпа, но за повече нямаше време и така Марсилия продължи напред с повече голове на чужд терен.

Същевременно в Англия се състоя мърсисайдското дерби между Ливърпул и Евертън. Звездата на вечерта бе капитанът на "червените" Стивън Джерард, който реализира хеттрик за победата с 3:0.

Подробности за Байерн - Базел четете тук

Подробности за Интер - Марсилия четете тук

Подробности за Ливърпул - Евертън четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

SAS

преди 12 години

Четири гола за победата вкара нападателят Марио Гомес, а два добави Ариен Робен. drugiq gol ????? 4+2=7

16

do 1

преди 12 години

Неприятен си ти ве ***..Милан е най-великия отбор на Европа за всички времена!Попрочети малко история на клубния футбол на Европа,да се ограмотиш малко..Завинаги Росонериииии!

15

do 16,17 i 18

преди 12 години

hahaa mishmorok :) hodi do kenefa mai ne si *ral dneska :)

fallback