Снимка: Булфото
fallback

Новият директор в Левски Иво Тонев ще се опита да върне Гара Дембеле на "Герена". Идеята е сините да вземат национала на Мали под наем за пролетния полусезон.

Тези дни бившият изпълнителен директор на Локомотив София, който ще представлява в Левски новия спонсор, ще пътува за Фрайбург, където ще се срещне с ръководството на едноименния тим.

Именно на Фрайбург Гарата бе продаден през лятото, но така и не успява да се наложи. Бившият голмайстор на Левски е твърда резерва на титулярния централен нападател Сисе.

След промените в Левски и новите финансови възможности на клуба, се търсят футболисти, които да повишат качеството на отбора и той да е конкурентноспособен в борбата за шампионската титла.

Иво Тонев ще пътува, за да проучи на място какви пари евентуално ще струва връщането под наем на Гарата, твърди "Дарик".

В Левски искат да направят силна селекция, за да променят визията на тима на терена и да атакуват шампионската титла и Купата на България.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

демба

преди 12 години

Връщаме го и ставаме шампиони, просто няма кой да ни спре!!!

20

fandango

преди 12 години

и с Дембеле и без него се са6тата се една фаида няма да са 6анпиони

19

Badi

преди 12 години

Fraiburg e pomqrski klub menijarsko otbor4e sa gledat si ne6to kato nacionalniq ni gledat si biznes interesite a ne kak se predstavqt nalagat dadni igra4i za smetka na drugi za da spe4elqt ot transfer. Gara ako igra6e redovno sas sig 6te6e da im mn golove. Min godina bukvalno gaze6e v Liga evropa kade po stoinostni otbori ot Freiburg koito sa lideri v parvenstvata si, treniora na Gent sled ma4a s Levski se skasa da go hvali. Kvo 6tom za Liga Evropa e dostoen futbolist za tiq pomqri ne li.

fallback