Тодор Стойков и компания нямат повод за радост. Снимка: Архив Булфото
fallback

Баскетболистите на Лукойл Академик допуснаха неочаквана загуба от Остенде със 77:83 и разочароваха 3 500 фенове в “Арена Армеец”.

Поражението бе 3-о поред за Студентите в турнира "Юрокъп", които обаче все още имат шансове да се класират напред, въпреки че са с баланс 2-3. За целта в другия двубой Валенсия трябва да победи АСВЕЛ, а след това и Лукойл да се наложи във Франция.

Българският състав може да съжалява, че не успя да победи, след като имаше своите шансове, но ги пропусна, а Браднън Хийт допусна няколко важни грешки в ключови моменти.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Лазо

преди 12 години

Тенчо Банев си е ок. А на 'неразбиращия' по долу да кажа : като не разбираш не пиши бе, тука аутсайдери няма. Изобщо Академик са много добър отбор и противниците ги уважават. А на тия които пишат против тях ? Нека позная вие сте прости футболни фенчета нали ?? Добре че има и други спортове освен този мизеран футбол та да не ни се смеят непрекъснато .....

7

Анонимен

преди 12 години

какви студенти са тези пенсионери

6

1929

преди 12 години

Не е съвсем така. Имат и играчи и не играят лошо. Не ми харесва как се използват играчите,тренерът често прави неподходящи смени, а Тенчо Банев е въобще неподходящ

fallback