Снимка: Reuters
fallback

Защитникът на Манчестър Юнайтед Партис Евра изрази доста по-различно мнение от това на колегата си Рио Фърдинанд по отношение на участието на тима в Лига Европа.

Както е известно,  "червените дяволи" загубиха с 1:2 гостуването си на Базел и останаха на трето място в крайното класиране в групата си в Шампионската Лига.

Така напролет те ще участват в турнира Лига Европа и Рио Фърдинанд заяви, че отборът ще се бори за трофея. Евра обаче не е особено ентусиазиран.

"Мисля си, че утре ще се събудя и ще сме се класирали напред. Всичко сякаш е само сън. Но не е сън, а реалност. Трябваше да се събудим по-рано в турнира. Заслужаваме да отпаднем", заяви Евра след мача.

"Дори и когато играем приятелски мачове, когато облека фланелката на Юнайтед, давам най-доброто да победим. Но е срамно да бъдем в Лига Европа".

"Аз съм в Манчестър Юнайтед, за да играя в Шампионската Лига. Но за някои играчи е мечта да играят за Юнайтед във всеки турнир и аз ще уважа това", отсече французинът.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

AHMED

преди 12 години

E TAM E BILO VINAGI MESTOTO NA mANCEster UNITED, ZA SAMPIONSKA LIGA SE GOVORY SAMO TUK V ispanya, NIE DIRJIV bARCA I real MADRID, E MALKO I OLIMPIK MARSILIYA.....ABEDI PELE I DESAMP

9

Hristov1984

преди 12 години

Това е един от най-постоянните и себераздаващи се играчи в Юнайтед. Критиките му към отбора са напълно оправдани.

8

kir

преди 12 години

Хаха, ами който не мупонася да са изнася ве. Още първия мач 0:10 и готово.

fallback