Снимка: БТА
fallback

Младежкият национален отбор на България се препъна у дома по доста неприятен начин и се отдалечи от класиране на Евро 2013.

Момчетата на Михаил Мадански взеха само точка при домакинството си на Австрия, след като двата тима завършиха при равенство 1:1. Това стана в двубой от Група 10.

За нашите момчета не игра Момчил Цветанов, който бе тръшнат от вирус. Единственото попадение за домакините реализира Александър Тонев в 12-ата минута, а гостите изравниха чрез Дибон в 78-ата минута.

Като цяло домакините играха доста добре в тази среща, макар че отстъпваха инициативата на своя противник от време на време. 

Днес България пропусна страхотна възможност да оглави класирането в своята група и в момента нашите са с равни точки със Шотландия, като и двете страни имат по 8 пункта.

Следващият мач от квалификациите на България е домакинство именно на Шотландия на 31 май.

Подробности за срещата четете в gol.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

емир

преди 12 години

обратното гостите от Австрия изпуснаха България,без малко да ги надупят

12

Анонимен

преди 12 години

Какво ще рече отдалечават се? Само първия отбор в групата ли се класира? Пък и кой е казал, че няма да бият Шотландия? Във всеки случай слагат "батковците" от мъжкия отбор в джоба си. Ще ми е интересно да видя контрола между двата отбора - младежкия и мъжкия, да видим тогава.

11

Ддт

преди 12 години

Става въпрос за евро за младежи2013 в израел???

fallback