Снимка: Булфото
fallback

ЦСКА пак се присети за бившия си капитан Валентин Илиев. Червените са решили да кърпят трагичната си защита с бранителя на Стяуа Букурещ.

В последно време нещата на българския национал не вървят на "Генча", особено след уволнението на Рони Леви.

Запознати твърдят, че ръководството на Стяуа не е никак доволно от формата на Илиев напоследък. Освен това няма индикации, че договорът му, който изтича в края на сезона, ще бъде подновен.

В последните три мача на Стяуа треньорът Илие Стан дори не включи българина в групата. За последно Илиев игра при отпадането (0:2) за купата от извадения това лято от румънския елит Политехника Тимишоара.

От "Армията" все още не са се свързали със защитника, тъй като ръководството продължава да търси отбори на излишните Денис Халилович и Павел Виданов. Освен това има вероятност Титаните да опитат да пласират Костадин Стоянов в чужбина.

Червените обаче имат готовност за преговори със Стяуа и се надяват, че ако румънците пуснат Илиев, ще искат символична сума, тъй като договорът му изтича през лятото. Илиев пък винаги е твърдял, че е навит да се върне на "Армията" дори това да му коства по-ниска заплата.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

14

преди 12 години

a moje i v kneja :) :) :) Aide parvo v CSKA i posle v Botev, ima li sdelka :P

1

4444

преди 12 години

Trqbva da se vyrne v Botev Vraca!!!

fallback